Verzendbeleid

Wij streven ernaar om je product(en) zo snel mogelijk te bezorgen. Alle bestellingen worden netjes verwerkt en verzonden. Nadat je bestelling is betaald, wordt deze verzameld, ingepakt en verzonden. Daarom is het niet mogelijk na verzending, je bestelling inhoudelijk nog te wijzigen of te annuleren. 

 

Leverbelofte

Bestellingen die op werkdagen vóór 22:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en deze worden meestal de volgende dag bezorgd. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL en POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Controleer je gegevens

Controleer altijd of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn we genoodzaakt jou te benaderen. Dit kan voor vertraging van je bestelling zorgen. Indien je de verkeerde adresgegevens hebt ingevuld, raden wij je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij je adresgegevens kunnen wijzigen.

Let op: wij kunnen het adres niet meer aanpassen nadat het pakketje bij ons is verzonden. Je kunt je bestelling uiteraard binnen 14 dagen retourneren.

 

Verzendkosten 

Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! 

 

  • NL €4,95 (Gratis vanaf €30,-)
  • BE €5,95 (Gratis vanaf €30,-)

 

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening als je boven de €30,- besteedt bij ons. Al onze producten worden zorgvuldig bij jou thuis afgeleverd.

 

COVID-19 Levertijd 

Wij houden voor 22:00 besteld, morgen in huis! (op werkdagen) aan. Wij werken met 2 bezorgdiensten en worden helaas soms erg gehinderd door het coronavirus. Soms is de vraag ook ineens heel erg groot en kan het iets langer duren voordat je je bestelling ontvangt. Meestal is dit maximaal 2 dagen. We verzoeken je dan ook even geduld te hebben: het pakket komt écht! Helaas kunnen wij daar niets aan doen. Wij zijn net als veel andere bedrijven namelijk erg afhankelijk van het transport en logistiek. Onze excuses hiervoor. Het product zal niet tegenvallen en wij garanderen de beste klantenservice, tijdens en achteraf! Tot slot adviseren wij je om de track & trace-code goed in de gaten te houden. 

 

Vragen over je bestelling? 

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact opnemen met ons. Wij zijn ook in het weekend en buiten kantooruren bereikbaar.