Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht om producten binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet "kopen op afstand".

 

Niet goed? Geld terug! 

Wil je om wat voor reden dan ook het product terugsturen dan mag dat. Wij hanteren een niet-goed-geld-terug garantie en een retourtermijn van 14 dagen. Na de retourmelding heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het bedrag van het product exclusief verzendkosten gecrediteerd. Het bedrag wordt binnen 14 dagen gecrediteerd. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 

 

Hoe werkt het?

Je dient ons voorafgaand aan de retourzending op de hoogte te stellen, waarna we je de retourinformatie zullen sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Dit omdat het hygiëne producten zijn. Bewaar altijd het verzendbewijs om misverstanden te voorkomen. De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Je kunt een retour melden bij onze klantenservice via e-mailadres: info@beaumax.nl.

 

Wanneer mag een product retour gestuurd worden en wanneer niet? 

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 

Het product moet voor zover mogelijk in originele staat en verpakking geleverd worden. Product kan niet geretourneerd worden als het uit de gesealde verpakking is gehaald of als de verpakking ontbreekt of beschadigd is. Omdat wij een aantal hygiëne producten verkopen, kunnen wij helaas niet alle retouren accepteren.  

Zie artikel 7: De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:  

Artikel 7 - Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.  

Artikelen moeten in originele staat, onbeschadigd, ongebruikt aan de hand van artikel 7 en inclusief gebruiksaanwijzing(en) geretourneerd worden. Als je niet aan de bovenstaande voldoet, zal je niet in aanmerking komen voor het recht op retour. 

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@beaumax.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Hoe kan ik retourneren?

Neem in alle gevallen contact met ons op. Dat kan via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@beaumax.nlZet in alle gevallen in het onderwerp Retour + je ordernummer!