Betaalmethoden

Wij bieden de meest gebruikte betaalmethoden van Nederland en België aan. En welke methode je ook kiest, je betaalt sowieso veilig.

 

iDeal
Met iDEAL kun je je bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal. 

 

Bancontact
Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact. Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kun je direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.  

 

KBC/CBC
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden je een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betaal je je online aankopen vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving. 

 

Belfius
Dit is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank je van een eigen betaaloplossing. Als je een Belfius-rekening hebt kun je gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving. 

 

Creditcard
Je kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA, Maestro creditcard of American Express. De gegevens vul je in via een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Daarna keer je na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard. 

 

PayPal
Dit is een gratis online betaalservice waarmee je veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en je kunt uw account eenvoudig aan je creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via PayPal. 

 

Klarna
Dit is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Je hoeft alleen urgente informatie te verstrekken om je aankoop te voltooien. Slechts je NAW-gegevens en e-mailadres zijn voldoende. De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou. Want jij bepaalt wanneer betalen het beste voor jou uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

 

Beaumax® digitale cadeaubon
Wanneer je in het bezit bent van een digitale cadeaubon van Beaumax® kun je ook hiermee je bestelling betalen. Deze giftcard is niet in te wisselen voor geld. De cadeaukaart is 1 jaar geldig.